Dženifer Lopez i Ben Aflek vjenčali su se u Las Vegasu 16. jula, a glumica je podijelila intimne detalje i fotografije sa ceremonije u svom biltenu On JLo otkrivši da je nosila dvije vjenčanice, ali i da namjerava uzeti suprugovo prezime.

Par je prošetao do oltara u Maloj bijeloj kapeli u subotu nešto prije ponoći nakon što su u aprilu otkrili svoje zaruke.

„Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva…. Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje do prijestolnice vjenčanja svijeta“, napisala je Lopez fanovima u svom biltenu On JLo 17. jula.

„Iza nas su se dva muškarca držala za ruke i držala jedan drugog“, nastavio je Lopez, „Pred nama, mladi par koji je na drugi rođendan svoje kćeri prošao tri sata vožnje – svi mi želimo isto – da nas svijet prepozna kao partnere i da svijetu izjavimo svoju ljubav kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka“.

„Jedva smo do ponoći stigli do male bijele kapelice. Ljubazno su ostali otvoreni nekoliko minuta, dozvolili su nam da se slikamo u rozom Kadilak kabrioletu koji je očigledno nekada koristio sam kralj“, napisala je glumica.

Za ceremoniju, Lopez je nosila bijelu, čipkanu vjenčanicu dugih rukava s otvorenim ramenima, s naglašenim dekolteom, korzetom i vezom ribljeg repa i odgovarajućim velom s čipkastim ukrasima od Zuhair Murada, prenosi Klix.

Takođe, nosila je još jednu vjenčanicu, za koju je otkrila da je sačuvala iz „starog filma“.

„Imala sam ovu haljinu toliko godina, i toliko sam je čuvala, a sada je nosim na dan vjenčanja“, poručila je fanovima.

Lopez je rekla i da namjerava koristiti Aflekovo prezime, koje je navela u bračnoj dozvoli okruga Klark, a čak je i potpisala svoj bilten kao „Dženifer Lin Aflek“.

Izvor: Glas Srpske